CHAPTER 23. - CINEMA PARTY.

 

“Cola till min dam?”, flinade Niall charmigt. Jag nickade med blicken på killen bakom kassan, så snygg, men inget slår Niall. Definitivt.
“Okej, öh… blir Ice Age 4 bra? Jag kom inte på något annat…”, ursäktade han sig genant. Jag fnissade förståndligt till. “Det är OK”, försäkrade jag honom innan jag prövandes kramade om hans varma, silkeslena hand. Vi log stort mot varandra innan vi klampade in i den mörka Salongen. Tur att det var mörkt, för annars skulle nog alla märka att Niall Horan nyss hade klivit in i salongen de satt i. Med ett snett leende slog jag mig ner I den mjuka fotöljen, utan att släppa hans hand. När vi hade fått på oss 3D glasögonen så började filmen, och jag lutade mitt huvud mot Niall’s axel. Han kysste mig mjukt på hjässan innan han började med popcorn. Jag skrattade lågt till. Nialll…
-
Filmen började dra sig mot sitt slut och Niall låg med sitt blonda huvud I mitt knä och snarkade mjuka snarkningar. Jag kysste hans läppar mjukt och möttes sedan av hans klar blåa ögon. Ett leende sken upp på hans läppar.
“Sådär skulle jag vilja bli väckt varje morgon…”, viskade han hest. Hans röst lät så.. åh… mina ben blev alldeles mjuka. Fjärilarna bubblade upp i magen och spred sig upp över halsen. Halsen stocknade och allt kändes som en dröm…
“Ha-Ha smart head, filmen är slut. Vi drar nu…”, mumlade jag med tjock röst.
“Okej..”, muttrade han besviket. Jag log stort och drog upp min mobil. 2 missade samtal och 3 nya sms från Harry. Jag läste de två första, som bara var konstiga och frågandes, och sedan det sista. Men det var inte från Harry, eller det var från Harry’s mobil.
“Hej tjejen! Du, Amy i klassen under oss ska ha fest, hon bor i värsta villan! Vi är bjudna!! :D Och vi får gärna ha med oss killarna sa hon… ;) Kom igen, kan inte du och Nialler följa med??? Killarna här är med. COME ON! :D XOXO, Sarah.”
Mitt leende växte sig större då jag vände mig mot Niall och inte såg honom. Han stod borta vid korvkoisken. Jag skrattade lätt innan jag började vanka mot honom..
“Ska vi på fest?”, han ryckte till, men nickade och tog emot sin korv.
“Gärna, bara vi eller?”, undrade han. Snabbt skakade jag på huvudet.
“Nä, killarna och Sarah.”, förklarade jag. Han blev smått besviken, men nickade iallafall.
“Visst, det blir väll kul…”, svarade jag bistert. Han skulle nog inte ha så kul.

Att gå med killarna och Sarah var inte direkt vad jag hade förutspått. Det skulle ju bara var jag och Lex? En suck lämnade min mun när vi alla satt ihopträngda i en Limo som Sarah hade fixat. Eller, Simon hade fixat. Jag svalde hårt och sneglade skeptiskt på Lexie och Harry som satt och pratade… Intimt… En klump uppstod i min hals.
“Öh… när åker ni på Tour?”, undrade Lexie och log stort runt oss. Jag ryckte till. Liam svarade.
“Om 2 veckor. Nästa vecka är dock semestern slut…”, svarade han ledsamt. Sarah gnydde till.
“Redan? Så vi syns inte mer?”, Zayn blickade henne. Han verkade vara kär, men blondiner var inte hans tur… jag log stort åt min tanke.
“Jo, det gör vi väll med tanke på Nexie…”, grumlade Harry smått surt. Jag rynkade pannan.
“Vad är det där för ton?”, han fnös frågandes till.
“Vadå för ’tonfall’?? Jag låter som vanligt?”, försvarade han sig stött. Jag skakade på huvudet.
“Nej, du låter som “Harry-som-är-sur-eller-besviken.”, svarade jag bittert. Harry blängde på mig, och Lexie ryckte snabbt in med viftandes händer.
“Okeeej, vi ska inte skapa World War III nu. Så, sluta bråka killar.”, sa hon allvarligt. Liam nickade instämmande, fast med blicken ner i mobilen. Lou hade varit tyst hela resan, vad var det?
“Lou, vad är det?”, undrade jag milt när alla andra var upptagna med sitt. Han kollade ledsamt upp på mig och spände käkarna.
“Eleanor… hon…”, hans röst tonade lent ut, “Hon… ä-är… g-gravid…”, stammade han fram. Jag stelnade till. Gravid? El? Gravid? Lou och hon hade ju inte?
“Ni har ju inte…?”, viskade jag hest. Han la huvudet lätt på sned.
“Det är ju det. Vi har inte. Hon har inte varit otrogen, det vet jag. Hennes mamma har själv sagt att hon jobbat och kommit hem varje dag. Så det måste vara något fel…”, mumlade han bittert. Jag lutade mig trött tillbaka i sätet. Harry och Lexie? Zayn och Sarah? Eleanor gravid? Jag och Lexie? Nexie? Tankarna virvlade runt i huvudet på mig, och jag kände hur illamåendet steg i halsen på mig. Jag kände mig yr, nästintill svimfärdig. Då stocknade allt.
-
“Niall?”, Lexie’s röst var mjukt i mitt öra. Mina ögonlock kändes tunga, jag orkade inte. Hon la en hand på min panna och någon hällde kallt vatten i ansiktet på mig. Jag slog upp ögonlocken.
“Du är vaken.”, pustade Lex lättat ut. Jag nickade trött och satte mig upp. Jag låg på en gräsmatta och det strömmade ut musik från det stora huset bredvid mig.
“Du svimmade I bilen, men nu verkar allt bra. Ska vi gå in?”, frågade Harry lugnt och log smått mot mig. Jag nickade trött och reste mig upp, hand i hand med Lexie, men hon släppte så snabbt vi hade kommit fram till huset. En blond tjej kom och mötte oss med ett stort leende.
“One Direction!”, pep hon exalter at till. Jag nickade och log stort, detsamma gjorde Zayn, Liam, Lou och Harry. Hon log större och kramade om oss alla innan hon knäppte en bild med den stora, svarta systemkameran hon höll i sin hand.
“Så, ni kan at dricka där borta, bada i poolen, kolla på film på övervåningen, dansa överallt, hångla eller ligga i sovrummet och badrummet. Så, ha kul!”, log hon innan hon försvann bakom husknuten.
“Vi ska inte stanna länge va?”, undrade Liam skeptiskt. Sarah och Lexie blickade honom kort.
“Nej då.”, lovade de båda med söta leenden. Men det var något de inte höll.


Whöt? Inte höll? :O Nästa kaptilet blir PARTY! Hoppas ni fortfarande läser novellen... haha.. PUSS PÅ ER ~LIV<3


CHAPTER 22.- POOR ZAYN.

Vi sjönk ner på en soffa i Starbucks, vi hade shoppat så mycket så det kändes som om vi hade köpt hela affärerna som vi hade varit på. Jag tog en klunk av min iste och mötte mammas blick.

”Har du haft trevligt?” Frågade hon mjukt och log, jag nickade och tog en till klunk av min iste.

Jag kollade på klockan och den var 16:32 , alltså halv fem. Har vi shoppat så länge?! Jag drog upp mobilen och smsade Harry, eftersom Niall var så feg, han är så söt!

Har Niall bestämt vilken tid? <3 Kram, Lexie.

Jag tog en klunk av isteet och väntade på svar. Mobil plingade till så jag kollade, ett sms från Harry.

Ja, han sa klockan 7 ikväll. <3 Kram, Harry.

”Mamma när ska vi åka?”

”När du vill.”

”Jag ska på bio klockan 7, så kan vi åka hem nu typ?”

Hon nickade som svar och vi reste oss upp, jag drack upp isteet och slängde muggen. Vi gick ut till bilen och hoppade in, för att sedan åka hem.

Perrie? Varför ringer hon på min mobil?

Jag svarade snabbt och tryckte mobilen mot örat.

”Hej Perrie.” Hon snyftade till.

”Hej Niall, är Zayn hos dig?”

Jag kollade runt i rummet som jag var i.

”Ne-” Hon avbröt mig snabbt.

”Men leta efter honom då!” Fräste hon fram. Jag ryggade tillbaka. Jag gick runt i olika rummen och letade efter Zayn, tillslut hittade jag honom sitta på soffan och var tårögd.

”Zayn?” Sa jag mjukt, han kollade upp på mig och nickade löst.

”Perrie vill prata med dig.” Han fnös och skakade på huvudet.

”Jag vill inte prata med henne!”

”Perrie, han vill inte prata med dig.”

”Men han förstår inte!”

”Hejdå.” Jag la på och satte mig ner på soffan bredvid Zayn.

”Vad har hänt?” Frågade jag mjukt.

”Perrie bara utnyttjade mig..” Mumlade han och reste sig upp, han var allmänt arg kan jag säga. Liam kom in i rummet och kollade på Zayn som såg ut som om han skulle slå sönder något.

”Wow, lugna ner dig. Berätta vad som hänt.”

Zayn verkade inte vilja berätta såg jag berättade istället.

”Perrie utnyttjade honom bara.”

Hans ansiktsutryck som nyss var oroligt blev argt, jag hade nog aldrig sett honom så arg förut.

Han drog upp sin mobil och gick ut ur rummet, vi hörde honom sedan ryta mot den han pratade i mobilen med, säkert Perrie.

”VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?!” Skrek han där inne, både jag och Zayn hoppade till och Harry plus Louis kom inspringande i rummet.

”Varför skriker han i mobilen?”

”Perrie utnyttjade bara Zayn.” Mumlade jag. Vi alla utom Liam kramade om Zayn i en gruppkram, vi hörde fortfarande Liam skrika.

Jag granskade mig själv i spegeln och gjorde sedan tumme upp.

 

Mitt hår hade jag inte gjort så mycket med, det var bara naturligt lockigt, och jag hade bara mascara, inget mer. Jag gillar inte att ha för mycket smink. Jag skakade av mig tankarna av en biltuta, jag kollade ut ur fönstret och såg Louis i framsätet, han skulle tydligen skjutsa oss till bion, eftersom Niall inte har körkort. Jag hade dock körkort, så jag vet inte.

Jag greppade tag om min väska och gick ut ur huset, jag låste efter mig, mamma var hos sin väninna Christina. Jag gick upp mot bilen och hoppade in.

”Hej Lexie.”

”Hej Lou.”

”Hej, du ser fantastisk ut” Sa Niall kysste mig mjukt på kinden, jag fnittrade til och log mot honom.

Under hela resan satt jag lutad mot Niall’s axel och han med sin arm runt min midja, han viskade söta ord i mitt öra vilket fick mig att fnissa.


Ja, kort kapitel iknow! Hur kommer det bli på biodejten? ;))

Stackars Zayn, min Dj Malik. :(

~Alexandra.

 


CHAPTER 21. - LOVE, DATE, BREAK? BREAK, DATE LOVE?

“Lexie, upp och hoppa!”, det var mammas röst som väckte mig. Med en suck slog jag upp ögonen.
“Vad?! Du ska väll jobba?!”, röt jag surt. Jag hatade när folk väckte mig tidigt på morgonen, eller inte för att jag visste hur mycket klockan var, men med tanke på att det var dimma och ljusgrå himmel så skulle jag chansa på det.
“Nej då, jag fick en dag ledigt, igen. Haha, så vi kanske kunde dra och shoppa?”, log hon. Jag nickade trött och drog en hand genom mitt hår som nu var ruffsigt.
“Hur mycket är den?”, mamma hummade frågandes till, “klockan alltså.” Hon suckade lätt.
“Halv 6.”, ursäktade hon sig, för att sedan lämna rummet. Snabbt. En rytning lämnade min mun, men jag slog lydigt ner ögonlocken igen och försökte somna om, men kunde inte sluta tänka på Kyssen, Niall, kvällen igår… allt hade varit helt perfekt. Men var vi.. Ihop nu eller? Trött reste jag mig upp ur sängen och klev in på mitt privata badrum. Jag sköljde av ansiktet med kallt vatten, men insåg sedan att det bara var för mig att hoppa in i duschen. När jag var klar lindade jag en handduk runt min kropp och gick in i min WIC där jag tog ut ett par ljusa, spruckna jeans med en grå tröja. När jag var klar fönade jag håret och sminkade mig innan jag drog på mig mina skor och klampade ner till mamma som satt i köket.
“Vart är pappa?”, undrade jag milt. Hon svalde hårt.
“Din pappa är I Miami, han skulle dit och jobba I några månader”, min haka föll.
“Men Hawaii då?!”, hetsade jag. Mamma kollade mjukt på mig.
“Jag måste också jobba då, ta med Sarah och killarna kanske? Ni har väll fått kontakt? Ta med de till huset, och så kan ni bo där i de 3 veckorna vi skulle vara där?”, föreslog hon. Med en nick bredde jag på Jordnötsmör på min macka och tog en redig tugga av den.
-
Jag hoppade in i mammas lilla, röda Ford och knäppte säkerhetsbältet.
“Så, hade du det trevligt igår?”, log hon och startade motorn. Jag nickade lätt.
“Japp…”, mumlade jag trött till svar. Klockan hade precis slagit över 8, och vi skulle åka och shoppa. Jag skulle inte orka. Mamma skulle precis säga något då min mobil plingade till. Ett ursäktade leende tog plats på mina läppar mot mamma innan jag klickade upp sms:et som hade kommit ifrån… Harry? Jag hade inte hans nummer, men han skrev att det var han.

“Hej Lexie, öhm… jo, Niall är för feg för att sms:a dig själv, så jag gör det. Skulle du vilja gå och se på en film kväll? Asså Bio? ;) Kram, Harry!”

Mitt leende växte sig större och jag knappade snabbt in ett svar.

“Jag vill gärna gå på bio med Niall! :D Säg tid och film tack? <3 Kram, Lexie,”

Harry meddelade att han skulle sms:a när Niall hade sansat sig och börjat prata igen. Jag log fånigt för mig själv och sneglade på mamma.
“Någon av killarna du gillar då?”, flinade hon milt. Jag suckade.
“Kanske…”, svarade jag lurigt och lipade mot henne. Hon him lade med ögonen mot mig men svängde in utan för gallerian vid Picadelly Circus. Jag hoppade ur bilen för att bredvid mamma kliva in I det folktomma centrumet. Hon log stort.
“Detta ska bli trevligt!”, jag log stort och gick med henne in på Forever 21, som de äntligen hade fått hit i Maj.


Lexie och jag skulle gå på ännu en dejt. Vi gick på en dejt igår, kysstes, och ska på ännu en. Jag log stort för mig själv och tog en klunk av min Espresso Milkshake från Starbucks. Liam hade varit och handlat lite med Danielle, så han hade köpt den till mig. På beställning då. Eleanor log stort mot mig från sin plats längre bort I soffan.
“Så, du och Lexie ha?”, flinade hon. Jag skrattade till och ryckte lätt på axlarna.
“Jag vet inte… jag gillar henne verkligen El”, svarade jag mjukt. Hon nickade oförstående.
“Det var samma sak när jag träffade Lou. Jag var superrädd, men jag vågade bjuda ut honom, och sen så kysste han mig. Samma som med er två, och sen fortsatte det. Och sen vart vi ett par! Det kommer nog gå bra, lär känna henne!”, uppmuntrade hon mig. Ett leende dök upp på mina läppar och jag nickade.
“Jag tror att du har rätt!”, svarade jag milt och kramade mjukt om henne då Louis kom in på rummet.

Tumblr_m3j4p0qpqb1rn8fsk_large
“Ey, lämna min tjej ifred!”, skämtade han och slog sig ner bredvid Eleanor med läpparna pressade mot hennes. Jag skrockade till och lämnade rummet då min mobil började ringa. Jag drog upp den och kollade ner på skärmen. Va?…


Vem ringde Niall?! :P Hur kommer det gå med "Nexie" ?? :)  
DETTA VAR SKRIVET AV LIV! :D Kommentera!

CHAPTER 20,- BIG SURPRISE.

Det var en väldigt obehaglig tystnad mellan mig och Sarah, vilket det brukade sällan vara. Men hon var allmänt taskig mot mig, även om hon inte menade det och sa förlåt hundra gånger. Men som sagt, hon menade inte det.
”Lexie, snälla förlåt mig. Jag menade verkligen inte det jag gjorde! Jag förstår om du inte vill förlåta dig, även om jag har förlåtit dig när du skrek på mig..” Mumlade hon ledsamt, hon hade dock rätt, hon förlät mig alltid. Det spelade ingen roll om hon blev riktigt sårad pågrund av mig, hon förlät mig alltid. Så jag borde göra samma sak mot henne.
”Du har rätt, Sarah. Du gjorde fel, det gör jag också ibland.. jag förlåter dig.”
”Åh, tack tack!” Hon stannade och samma gjorde jag. Hon slängde sig i min famn och kramade om mig. Jag besvarade såklart kramen.
”Kom nu.” Sa hon medans hon lutade sig tillbaka, med ett leende på läpparna. Jag nickade och vi fortsatte gå.
-
Jag hörde musik på lång väg, vilket fick mig att lyssna noggrannare.
”Sarah, jag hör musik!” Ropade jag glatt ut, hon mötte min blick och log ett stort leende, hon lyssnade efter en stund.
”Jag med! Kom!” Skrattade hon fram och började springa, jag sprang efter henne och när vi kom fram till stället såg jag det.
Massor med levandeljus överallt samma med dem röda rosorna, det var vackert.
Jag kollade runt och såg Niall stå där med en ros i handen. Ett stort leende spreds på mina läppar och jag gick långsamt fram mot honom.

”Har du gjort allt det här för mig?” Frågade jag mjukt och han nickade som svar.

Ett lyckorus spreds i hela kroppen och jag var väldigt lycklig.

”Gillar du det?” Frågade han sedan och log ett leende mot mig. Jag skakade på huvudet vilket fick han’s leende att försvinna. Jag tog hans hand.

”Jag älskar det.”

Leendet som hade försvunnit tog plats på hans läppar igen.

”Lexie Emma Stone, vill du gå på en dejt med mig?” Viskade han mjukt fram, mitt leende blev större och jag nickade.

”Gärna.”

Han kysste mig mjukt på kinden vilket fick mina kinder att blossa upp i en ljusrosa nyans, mina ben blev geléiga och fjärilarna vaknade upp i magen för att sedan bli galna.

Tumblr_m4pdj50cmn1rvoo39o1_500_large

Han flätade samman våra fingrar och vi gick mot ett bord som stod på en stor scen, lika så där fanns det massor med rosor och levandeljus, allt var väldigt mysigt. Han drog ut stolen för mig och jag log tacksamt, sedan satte jag mig ner. Han satte sig ner framför mig. Flera servitörer kom med olika plockmat och champagne.

Niall tog min hand under bordet, då det stod massor med mat på bordet.

Vi tog mat och sedan började vi äta.

-

Jag lutade mig tillbaka i stolen med händerna på magen, jag var helt proppmätt!

”Är du mätt?” Frågade han mjukt och log ett hundradollars leende mot mig, jag nickade snabbt och masserade min mage mjukt.

Han åt upp det sista på tallriken och tog en klunk av sin champagne.

Vi satt en stund och pratade, sedan ställde han sig plötsligt upp och tog en gitarr som stod där, vid en mick, jag hade inte lagt märke på det förut.

Han började spela på gitarren, då visste jag vilken låt det var. Det var min favoritlåt, I’ll be.

” The strands in your eyes,

That colour them wonderful,

Stop me and steal my breath,

And emeralds from mountains,

Thrust towards the sky,

Never revealing their depth,

Tell me, that we belong together,

Dress it up with the trappings of love,

I’ll be captivated, I’ll hang from your lips.

Instead of the gallows of heartache that hang from above.

I’ll be your crying shoulder, I’ll be love suicide..

Han sjöng klart låten och jag var verkligen tårögd, han sjöng så vackert. Han ställde ner gitarren och jag reste mig fort, för att sedan slänga mig runt hans hals, jag pressade mina läppar mot hans i en passionerad kyss och han besvarade den, lika passionerat.

Världens.Bästa.Kväll.Någonsin.

-

Han följde med mig till min dörr.

”Tack så mycket, Niall. Detta har varit världens bästa kväll någonsin, så tack.”

”Tack själv, det var du som gjorde min kväll, verkligen.” Han kysste mig mjukt på kinden och sedan mina läppar. Jag besvarade kyssen och la en hand mot hans nacke för att pressa honom närmare mig, om det ens gick. 

Tumblr_m75071lwkt1r052yro1_500_large

Vi avslutade kyssen och kollade in i varandras ögon.

”Godnatt, Niall.

”Godnatt, Lexie.” Han kysste min kind en sista gång innan han log ett stort leende, sedan vände han sig om och gick mot sin bil. Han hoppade in och åkte sedan iväg. Jag öppnade dörren och gick in, lamporna var släckta så jag antar att dem sover. Jag drog av mig skorna och gick upp för trappan till mitt rum, jag slängde mig på sängen och suckade lyckligt ut. Efter ett tag reste jag mig trött upp och gick in till min WIC, och drog på mig ett par skrikrosa hotpants från VS och ett vitt vanligt linne. Jag gick ut ur WIC:en och in till mitt badrum, jag borstade tänderna och tog bort sminket. När det var klart gick jag till mitt rum och la mig ner i min sköna säng, jag drog täcket tätare runt min kropp då det var iskallt. Jag ville ha Niall’s värme och hans trygga arm runt min kropp, känna hans läppar mot min hud. Efter allt tänkande somnade jag i en djup sömn.


Naw, bara jag som tycker det är så sött av Niall?! :3

Lite längre kapitel iallafall, eller inte direkt, bara 7 sidor, haha!

Jag har glömt skrivit namn på kapitlerna jag har skrivit nu, men ja. Haha!

Kapitel 10-20 dem har jag skrivit, det är några innan också, men dem har jag skrivit namn på.

~ Alexandra.

 


Liv här!

Heeeej sötnosar!! :) Ser hur satistiken höjst, wooow! <3 Stolt jag blir över Alexandra :) Jag är på mitt landställe och kommer nu kunna skriva lite, kanske, varje kväll! ;) Det blir bra, bättre uppdate! Alex eller jag kommer få upp nästa kapitel idag/imorgon, så vi hörs älsklingar! Puss på er! :*

CHAPTER 19.- UNPLANNED THINGS.

Niall och dem andra killarna hade ringt mig och berättat om överraskningen, så jag ska hjälpa dem, jag måste lura Lexie. Inte på något elakt sätt, hon kommer bli glad i alla fall.

”Vad sägs om att kolla på bio ikväll?” Frågade jag Lexie, vi satt för tillfället hos mig och kollade på tv.

Hon nickade gillandes och log stort mot mig, hon hade sms:at mycket med Niall så hon var glad nu.

Jag hade sms:at lite med Zayn, han är amazing amazayn.

-

Jag valde en perfekt outfit för Lexie, det fick ju inte bli för överdrivande då hon tror att vi bara ska på bio, men ack så fel hon har.

Det blev en snygg lila klänning, ett par sandaler och henne’s vita väska.

Perfekt.

”Varför ska jag ha dem här kläderna?” Frågade jag oförstående och kollade på Sarah.

”Jag tyckte det var snyggt.” Sa hon och ryckte på axlarna.

Jag mumlade ett ”jaja” och gick ut till hallen för att sedan gå ut till henne’s bil, hon greppade tag om bilnycklarna och vi gick ut ur huset, för att sedan gå till henne’s Range Rover. Henne’s pappa och mamma är också ganska rika, då henne’s pappa är advokat, samma som min pappa.

Hon låste upp den och vi hoppade in, hon startade motorn och började sedan åka mot bion.

-

Bilen började sakta ner och sedan stannade den.

”Sarah? Vad händer?!”

”Bensinstopp.” Mumlade hon och mötte min blick.

Hon drog upp sin mobil och kollade .

”Ingen teckning, har du?” Frågade hon.

Jag drog upp min mobil och kollade, ingen teckning. Jag skakade på huvudet.

”Great.” Suckade jag ut och lutade mig tillbaka i sätet.

”Det finns säkert någon bensinmack i närheten.” Mumlade hon och öppnade bildörren, hon hoppade ut och stängde igen bildörren.

Jag suckade och hoppade ut ur bilen jag med.

Hon låste bilen och började gå, så jag gick efter henne. En kallbris föll mot min kropp, så jag började frysa.

”Varför valde du dem här kläderna?! Det är iskallt.” Mumlade jag.

”Ursäkta mig att jag inte visste att vi skulle få bensinstopp!” Fräste hon surt, jag himlade med ögonen.

”Du kunde ju ha kollat bensinen först!” Hon vände sig om och irritation speglades i hennes ögon.

”Vet du? Om du ska klaga så kan du vända dig om, gå till bilen och värma dig där! Jag bryr mig inte, jag är trött på att du bara gnäller!” Snäste hon ut surt. Jag svalde hårt och kollade ner på mina skor.

”Förlåt..” Mumlade hon och gick fram till mig och skulle precis krama om mig, men jag backade ett steg.

”Jag menade inte att vara elak..” Sa hon mjukt och sorg speglades i henne’s ögon.

”Men det var du..”


Ojojoj, hur kommer detta gå? Snart börjar TCA's, så la in detta snabbt!

Hoppas ni gillar det.


 

CHAPTER 18.- DRAMA.

Jag och Sarah satt och pratade om allt mellan himmel och jord.

Tills någon avbröt vårat samtal, Gabe och hans polare, såklart.

”Hej älskling.” Sa han och satte sig bredvid mig, jag kollade äcklat på honom och flyttade mig bort tills jag inte kunde mera.

”Vad vill du, Gabe?” Mumlade jag och fortsatte kolla äcklat på honom.

”Jag stannade på Starbucks efter lång dag på stranden, vill du veta mer?”

Jag himlade med ögonen och skakade på huvudet.

”Bra, så.. har du slutat vara med killarna?”

Jag nickade och tog en klunk av min latte.

”Bra, då får vi tid för oss själva.”

Han pressade sina läppar mot mina i en hård och äcklig kyss. Men jag var tvungen att besvara den, vem vet vad han skulle göra annars?

Han avslutade kyssen och lutade sig tillbaka med ett flin på läpparna.

Tumblr_m6e6w1jxm51qf33uro1_500_large

Jag kollade upp mot dörren där killarna stod, Niall stod även med ett ledsamt uttryck i ansiktet.

Jag svalde hårt och såg Niall gå ut ur fiket.

Oh nej.

Jag och killarna plus Eleanor och Danielle hade gjort klart överraskningen åt Lexie som jag ska ta med henne till ikväll, jag hoppas hon gillar den.

Vi bestämde oss för att åka till Starbucks och dricka något.

Louis parkerade bilen och stängde av motorn, vi hoppade ut ur bilen och gick in på Starbucks, jag kollade mot ett bord och där såg jag Sarah’s ansikte och ett par andra som kysstes. Hon hade lika hårfärg på håret som Lexie, men jag inbillar mig väl bara..

Dem avslutade kyssen och då såg jag att det var Lexie. Ord kan inte beskriva smärtan som jag känner just nu.

Hon mötte min blick och hon kollade lika ledsamt mot mig.

Jag vände mig om fort och gick ut ur fiket, killarna sprang efter och Eleanor plus Danielle med.

”Niall, vänta!” Denna gången var det inte killarna eller Eleanor, Danielle. Det var Lexie’s röst.

Jag vände mig långsamt om och möttes hennes ögon, flera tårar lämnade hennes ögon.

”Han är mitt ex, du måste tro mig! Han hotade mig att jag skulle sluta träffa er! Sedan kysste han mig, jag var tvungen att besvara, du vet inte vad han är kapabel till att göra! Och jag vill inte att han ska skada er, jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om något hände er pågrund av mig.” Grät hon fram.

Tänk om hon sa sanningen?

”Jag vet inte vad jag ska tro.”

Killen som hon nyss hade kysst kom ut ur Starbucks och gick fram till Lexie.

”Jag sa ju åt dig att inte träffa dem mer.”

Hon hade sagt sanningen, hon började gråta mera och kollade upp och mötte min blick, av att bara se henne gråta gör mig tårögd.

”Låt henne vara.” Sa nu Sarah som kom ut och gick fram till Lexie och kramade om henne.

”Och Gabe, snälla move on. Hon hatar dig.” Mumlade Sarah och drog med Lexie till deras bil.

Jag kan inte låta henne gå iväg, jag gick med dem till bilen.

”Lexie, jag är ledsen..”

”Var inte det, Niall.” Hon smekte min kind och kysste mig mjukt på den andra kinden. Vilket fick mig att rodna.

”Kan jag få ditt nummer? Jag har ny mobil och nytt nummer.” Sa hon med sin mjuka röst.

Jag nickade och gav henne mitt nummer.

”Jag sms:ar dig sen.” Sa jag mjukt och kramade om henne, hon besvarade kramen och nickade.

Jag lutade mig tillbaka och stängde bildörren åt henne och vinkade när dem åkte iväg.

Jag gick fram till killarna och tjejerna, Gabe och hans polare hade åkt iväg.

”Hon är ju riktigt snygg.” Mumlade Eleanor och log mot mig.

”Men du är snyggare för mig.” Svarade Louis och kysste henne mjukt på läpparna, hon fnissade till och besvarade kyssen.

”Kom nu turturduvor och alla andra, nu åker vi till hotellet.” Mumlade Zayn och vi gick mot bilen för att sedan åka till hotellet.


Det var lite drama där! Vad är överraskningen? ;oo

Dåligt kapitel, jag vet! :/


CHAPTER 17.- TELLING SARAH.

Jag fick min nya mobil, en vit IPhone 4s, då jag ville prova något nytt och inte ha en gammal Blackberry. Det var mig och Sarah på skalet, då jag har bestämt det. Jag kan även byta till One Direction, om jag ville.

Jag skickade ett snabbt sms till Sarah.

Ny mobil och nytt nummer, kastade den gamla i väggen, ringer dig snart så får du veta varför. xx Lexie

Jag tryckte på skicka och startade tv:n, American Funniest Home Video’s. En katt sprang in i spegeln vilket fick mig att skratta, jag och min humor.

Min mobil plingade till så jag tog upp den och öppnade sms:et, från Sarah.

Haha, väldigt smart! Ring mig nu. xx Sarah.

Jag slog in henne’s nummer och sänkte tv:n. Hon svarade inom kort.

Hej Lexpex.

Hej bestie, what’s up?

Jag gör inte så mycket, tråkar. Själv?

Jag kollar på tv bara.

Okok, men nu vill jag veta, varför slängde du din mobil i väggen?

Gabe smsa, så jag blev arg. Så innan jag tänkte färdigt så slängde jag den i väggen.

Vet du vad? Möt mig på Starbucks så pratar vi.”

Okej, vi möts där. Hejdå.”

Hejdå.

Vi la på och jag reste mig upp för att gå till hallen, jag drog på mig ett par svarta Jeffrey Campbell, som matchade min outfit.

Jag tog mina bilnycklar och gick ut till bilen, jag låste upp den och hoppade in. Sedan startade jag motorn och stereon där Ed Sheeran – Small Bump spelades, jag sjöng med och körde mot Starbucks.

-

Jag parkerade bilen, stängde av motorn och hoppade ut för att sedan låsa den. Jag gick upp mot Starbucks, men Sarah hade inte kommit än.

Jag köpte två latte och satte mig vid ett bord, hon skulle nog komma snart.

Jag hade rätt, hon kom in på Starbucks så jag vinkade henne hit.

Hon sjönk ner på soffan framför mig.

”Hej på dig.” Sa hon mjukt och tog en klunk av sin latte.

”Hej.”

”Berätta vad Gabe skrev.”

”Okej, han typ. Hotade mig att hålla mig borta från killarna och att han kommer få tillbaka mig som småning om.”

Hon nickade och såg väldigt arg ut, hon tog en klunk av sin latte. Så jag fortsatte.

”Så jag skrev att han skulle ge fan i mitt liv och lämna mig ifred. Så jag hoppas att han lyssnar också.”

”Nej, verkligen inte. Du känner Gabe, han ger inte sig i första taget.”

”Jo, jag vet.. men ändå.” Mumlade jag och tog en klunk av min latte.

”Så jag måste sluta träffa killarna?” Frågade jag och kollade ner i bordet.

”Jag tror det, Gabe är kapabel till allt.”

Jag suckade tungt och började tänka på Niall.

Jag som gillar honom..

Oh no, hur kommer detta gå nudå?
Jag känner mig väldigt stolt, 3 kapitel idag! Dock var dem korta, men ändå!

CHAPTER 16.- MOM & DAUGHTER.

Jag och mamma satt nere i vardagsrummet och kollade på bilder när jag var liten,

mamma satt helt tårögd när hon såg dem.

”Haha, där var den dagen när du gick på zoo.” Skrattade hon fram och pekade på en bild.

Jag skrattade också åt minnena.

”Jag älskade verkligen dem aporna.”

”Ja, det gjorde du verkligen.”

Jag gäspade högt och lutade mig mot mammas axel.

”Vad sägs om en film och lite snacks? En mamma och dotter kväll?” Frågade hon mjukt och smekte min kind moderligt.

”Det låter bra.”

Hon reste sig upp och försvann in till köket, så jag passade på att leta efter en film.

Jag sökte med fingret på alla filmer, tillslut hittade jag The Notebook och Remember Me.

Jag la dem på bordet och satte mig i soffan.

Inom kort kom mamma in med två ben&jerry’s, lite godis och dricka.

Hon ställde dem på bordet och tog tag i The Notebook.

”Ska vi se den?” Frågade hon mjukt och log mot mig. Jag nickade som svar och hon stoppade in skivan i dvd:n för att sedan starta den.

Hon satte sig bredvid mig, tog en filt och la den över båda oss.

Filmen började och jag tog en godisbit för att sedan stoppa i den i munnen.

-

Efter flera filmer blev jag så trött så jag sa god natt till mamma och kramade om henne.

Sedan gick jag upp till mitt rum, borstade tänderna och gick till sängen och la mig.

Inom kort somnade jag.

Jag berättade mina planer för alla och dem gick med på det.

”Dem planerna låter bra, vi fixar det imorgon.”

”Okej, god natt alla.”

Jag och Zayn gick in till vårat rum och la oss i våra sängar.

”Du är verkligen kär i Lexie, eller hur?”

Jag nickade och en ljusrosa nyans spreds sig på mina läppar.

”Det är sött, jag tycker Sarah verkar en bra person och hon är även snygg.”

Tumblr_m7bcq3izav1qhsoxqo2_500_large

Jag skrattade till slöt mina ögon.

”God natt, Zayn.”

”God natt, Nialler.”

Jag föll snabbt i en djup sömn och tänkte på Lexie’s söta ansikte.


Jag skrev detta snabbt så ni skulle få det! :))

Vad är det för överraskning dem håller på med? Hoho.


CHAPTER 15.- GUESTS.

Jag röt till och slängde mobilen hårt i väggen, kan han låta mig vara?!

Jag kollade ner på min mobil som var krossad i nästan hundra bitar.

Där försvann min mobil.. jag satte mig på sängen och andades ut och in för att lugna ner mig.

Mamma kom springandes upp och kollade oroligt på mig.

”Vad håller du på med egentligen?!”

”Jag slängde mobilen i väggen..”

”Varför då?”

”Jag vill inte prata om det.”

”Jaja, vi får åka och köpa en ny mobil åt dig imorgon. Men du får ta det lugnt med sakerna du får! Även om vi är rika just nu betyder inte att du får allting, du får skaffa jobb om du fortsätter såhär.”

Jag nickade löst och mötte hennes blick.

”Förlåt, jag blev bara så arg.”

Hon sjönk ner bredvid mig på sängen och la en trygg arm runt min axel.

”Lexie, vad har hänt med dig? Jag brukade alltid vara din bästa vän när du var liten. Jag vet att du växer upp, men ibland saknar jag den lilla sötnosen som alltid busades.”

”Jag vet mamma, men det finns saker i livet du inte kan göra något åt, mina bekymmer när jag var liten var väldigt små och du kunde hjälpa mig direkt. Men dem här sakerna kan du inte hjälpa mig med.”

Hon nickade och kramade om mig.

”Men du ska veta att jag alltid finns hos dig, älskling. Vad som än händer.”

”Tack mamma.”

Eleanor och Danielle, vi reste oss upp och kramade om dem.

”Äntligen är ni här! Jag trodde aldrig att Louis och Liam skulle kunna sluta babbla om er.” Skrattade jag fram, vilket fick dem andra att skratta med.

”Det är så när man är kär.” Sa Louis mjukt och drog Eleanor närmre sig, han kysste henne mjukt på kinden vilket fick henne att fnittra till.

Mina tankar for mot Lexie, jag kanske skulle smsa henne.

Jag drog upp min mobil och knappade in ett sms.

Hej Lexie, vad gör du? xx Nialler

Men det stod att det inte kom fram, hon kanske har stängt av mobilen eller något.

Jag sjönk ner i soffan och glodde på den avstängda tv:n.

Eleanor satte sig ner bredvid mig.

”What’s up, Nialler?” Frågade hon mjukt.

”Han tänker på en tjej.” Sa Louis och satte sig ner bredvid Eleanor.

One-di-fucking-rection-33-one-direction-31244397-500-281_large

”Jaså? Vad heter hon då?”

”Lexie Stone.”

”Varför bjuder du inte ut henne?” Frågade hon mjukt och log smått mot mig.

”Jag vill inte gå för fort fram och jag är rädd..”

”Rädd för vad?”

”Att hon tackar nej, jag vill inte att hon ska göra det..”

”Jag känner inte direkt henne, men jag tycker du iallafall ska satsa en gång. Om hon säger nej så har du 4 bästa vänner, 6 styckna med mig och Danielle. Vi finns för dig, jag lovar.”

”Tack Eleanor, men ni får hjälpa mig.. jag har en idé.”

”Berätta!”


Vad har Niall för planer? Dundundun!

Jag saknar kommentarer. :/


LÄNKBYTE/SVAR PÅ KOMMENTAR.

Läs henne's noveller, dem är fantastiska! :)
Jag älskar hennes noveller, så när jag inte har tid att skriva så kan ni läsa hennes! :)
Sv: Hej! Jag försöker verkligen hålla uppdateringen bra nu när Liv är bortrest!
Men det kommer bli bättre, jag lovar!
Jag har en till blogg som jag måste uppdatera också, så jag ber om ursäkt.
Men som sagt, det blir bättre! Kram.

CHAPTER 14.- TEXT MESSAGE.

Jag kunde inte få Lexie ur mina tankar, killarna försökte prata med mig hela tiden men jag var helt borta.

”Kom igen, Niall! Vakna!”

Tillslut avbröt jag mina tankar och mötte deras blickar.

”Vadå?”

”Tänker du på Lexie?” Retades Louis.

 

”Ja, hon är i mitt huvud hela tiden!”

”Niall är kär!”

Jag himlade med ögonen, Liam satte sig ner bredvid mig och la en arm om min axel.

”Äntligen har du hittat en bra tjej!”

Jag log ett stort leende mot honom, men det dog ut när jag sa dem orden.

”Hon gillar inte ens mig..”

”Skojar du?! Hon kollar på dig nästan hela tiden och hon ler när du ler! Det är helt uppenbart.” Sa Louis och log ett leende mot mig.

Jag ryckte på axlarna och kollade upp på Harry som kanske inte direkt gillade idén.

”Och så.. Harry gillar henne med.” Mumlade jag och lekte med mina fingrar.

”Niall, om du är lycklig är jag lycklig.” Svarade Harry och log mot mig.

”Tack Harry.”

”Jag har Louis i stället.”

Jag skrattade till och lutade mig tillbaka i soffan.

Plötsligt knackade det på dörren, vilket fick oss att hoppa till.

Harry reste sig upp och gick fram till dörren.

Gabe, såklart.

Jag svalde högt och öppnade upp sms:et.

Hej babe, saknar du mig? Såklart du gör. Såg att du började hänga med One infection eller vafan dem heter. Om jag var du skulle jag inte flörta med dem, eftersom du är min. xx”

Jag kände hur jag ville spy, aldrig att jag skulla sakna den idioten, bara att se han’s namn gav mig rysningar.

Jag knappade snabbt in ett svar, som jag kommer säkert ångra.

Gabe, ge fan i mitt liv. Vi är över sedan längesedan och vi kommer inte bli tillsammans! Okej?

Jag hatar dig och vad du gjorde, inget kommer ändra på det. Så lämna mig ifred!

Jag mötte min egna blick i spegeln och suckade.

Jag sköljde mitt ansikte med vatten och torkade sedan med en handduk.

Min mobil pep till, vad vill han nu?!

Jag öppnade upp sms:et.

Jag kommer få tillbaka dig, vare sig du vill eller inte.

Du är min och om dem ens rör dig så kommer dem ångra att dem lever,

jag backar inte ett minsta steg.

Du vet vad jag är kapabel till, och det är inte roligt. xx

Harry reste sig upp och gick fram till dörren, för att sedan öppna.

Ett stort leende spreds på alla’s läppar när vi såg vilka som stod där.


Vem står vid dörren? & Hur reagerar Lexie efter det sms:et?

Jag ber om ursäkt att kapitlerna är så korta just nu.

Men det ska ju såklart ändra sig, dem kommer bli längre, men jag har två bloggar som jag måste ta hand om.

Men jag försöker iallafall, då Liv har rest bort.


HAPPY BIRTHDAY BOBBY!

Grattis Bobby Horan, Niall's pappa!
Tumblr_m7bz2ms0qo1r5j7auo1_500_large

CHAPTER 13.- OH NO.

Filmen drogs mot sitt slut och killarna verkade vara nöjda over det.

”Äntligen!” Utbrast Harry, vilket fick mig och Sarah att skratta.

”Var inte för glad, Styles. Vi kanske väljer Mean Girls 2.”

”Nej, snälla!” Nu var det Louis tur att protestera.

”Så ni har Mean Girls 2 också?” Skrattade jag fram.

”Nej, juste.. det har vi inte.” Mumlade Louis.

Jag skrattade till och himlade med ögonen.

Det började bli ganska mörkt ute så det kanske var bäst om jag och Sarah åkte hem.

”Killar, vi kanske ska åka nu. Då det börjar bli ganska sent och mörkt.” Sa jag och mötte Sarah’s blick.

Hon och dem nickade och vi reste oss upp. Vi drog på oss skorna.

”Hejdå killar.” Jag gav alla en varsin kram, fast jag kramade Niall extra länge.

Tumblr_m44g4f7tl01r6f7dlo1_500_large

Jag och Sarah vinkade innan vi gick till hissen och tryckte till Entrén.

”Niall är helt klart kär i dig!”

”Nehe?”

”Jo, du ska bara se alla blickar han ger dig och varje gång du ler så ler han, förneka det inte, för att jag ser det. Han är helt klart kär i dig och du i honom!”

En ljusrosa nyans spreds sig i på mina kinder, vilket fick Sarah att skratta.

”Du rodnar till och med!”

Jag himlade med ögonen och hissen plingade till och dörrarna öppnades. Vi gick ut ur hissen och ut till min bil, jag låste upp den och vi hoppade in.

Jag startade motorn och stereon där One Thing spelades, jag skrattade till och vi sjöng med.

”Cause you got that one thing!”

Vi kom tillslut fram till Sarah’s hus.

”Hejdå Sarah.” Sa jag mjukt och kramade om henne.

”Hejdå.” Hon hoppade ut ur bilen och gick sedan till dörren och gick in.

Jag körde sedan mot mitt hus och sjöng med på ’Demi Lovato – Give Your Heart A Break’.

-

Jag gäspade högt och torkade mitt hår med hårtorken efter en lång dusch.

Mitt hår blev torrt efter några minuter och jag gjorde en slarvig fläta, sedan borstade jag tänderna.

Min mobil plingade till så jag tog upp den och kollade vem som skickade ett sms.

Oh no, inte h*n.


Kort & tråkigt, men ville ge detta innan jag gick och la mig!
Vem sms:ar henne? dundun!
Jag saknar Liv redan! D:

CHAPTER 12.- GOOD START, ON A GOOD DAY, PART 2.

Vi satt nu och åt frukost, pannkakor, som jag hade lagat.

            ”Vad ska vi göra idag?” Frågade Liam och stoppade sedan en bit pannkaka i munnen.

”Jag vet!” Utbrast jag och ett stort leende spreds på mina läppar.

”Vadå?” Frågade dem i mun på varandra.

”Min pappa känner några som äger en gokart bana, jag kan fråga pappa om han kan hyra stället.”

Dem nickade gillandes, jag reste mig upp ur stolen och drog fram min mobil för att sedan ringa pappa, som svarade efter några signaler.

Kevin Stone här.

Hej pappa, du vet Mr.Dawson? Han som äger gokart banan?

Ja?

Kan du hyra gokart banan åt mig, Sarah och One Direction?

Visst, jag ringer Mark direkt.

Tack pappa, jag älskar dig.

Jag älskar dig med, hejdå.

Hejdå.

Jag la på och gick in till köket.

”Gissa vilka som ska åka gokart idag?”

”Awesome!” Utbrast Louis, alla andra gjorde tummen upp.

”Ska vi åka nu?” Frågade jag och mötte Niall’s blick. Dem nickade.

”Okej vänta.”

Jag sprang upp till mitt rum och in i min WIC, jag drog på mig ett par vita shorts och ett ljusblått pösigt linne instoppat i shortsen.

Jag greppade tag om min väska och sedan gick jag ner till dem andra.

”Är ni klara?” Frågade jag mjukt. Dem nickade som svar och vi gick ut i hallen och drog på oss våra skor, jag drog på mig mina låga ljusrosa Converse.

Jag tog mina bilnycklar och vi gick ut ut, killarna hoppade in i deras bil och jag och Sarah i min.

Killarna var då tvungna att följa efter oss, då dom inte visste vart det låg.

Jag startade motorn och sedan började jag åka.

Jag kollade i bak spegeln, dem följde efter oss.

-

Jag parkerade bilen och stängde av den, sedan hoppade jag och Sarah ut och låste.

Vi väntade på killarna som också hoppade ur och gick sedan fram till oss.

Vi alla gick in till lokalen där Mr.Dawson stod.

”Hej Lexie!”

”Hej Mark!”

Han kom fram och kramade mig mjukt, jag besvarade kramen och sedan lutade mig tillbaka.

Jag och pappa brukade alltid åka hit och åka gokart, vilket jag tyckte var superkul.

Jag skakade av mig tankarna och vi fick ett par dräkter för att dra på oss över kläderna, sedan ett par hjälmar.

Vi drog på oss allt och sedan gick vi fram till våra gokart’s.

Vi startade dem och Mark tog en flagga.

”Ett.. två.. go!”

Jag gasade i botten som dem andra också gjorde, fast Niall ledde. Men jag och dem andra var inte långt ifrån.

Tillslut kom vi till målet och Niall vann.

-

Efter en lång dag, med gokart’sen så sjönk vi ner i soffan på deras hotell, då det var närmast och vi bestämde oss att kolla på film igen.

”Vilken ska vi se?” Frågade Louis och höll på med Harry’s lockar.

Jag och Sarah gick fram och kollade på vilka filmer dem hade.

”Varför har ni Mean Girls?” Frågade Sarah och skrattade till, vilket jag också gjorde.

”Det är Louis syster’s.”

”Yeah right.” Mumlade jag retsamt och flinade mot dem.

”Det är sant!”

”Såklart det är och jag har en pingvin i kylskåpet.” Sa jag ironiskt och himlade med ögonen.

Dem skrattade till och lika som mig, himlade med ögonen.

Tumblr_m6tlhrbteq1rtb8xmo2_500_large

Jag startade Mean Girls för att reta killarna, om dem inte gillade det.

”Men kom igen, tjejer!” Mumlade dem och jag och Sarah skrattade bara.

Vi reste oss upp från golvet och satte oss i soffan, eftersom det inte direkt fanns så mycket utrymme så satt jag väldigt nära Niall, men jag klagar inte!


Dålig kapitel, i know!
Hur kommer det gå mellan "Nexie"?
 

CHAPTER 11. - GOOD START, ON A GOOD DAY, PART 1.

Alla hade somnat förutom mig och Niall, jag hade skrattat under hela filmen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, min mage gjorde väldigt ont.
Även Niall hade skrattat mycket, vilket fick mig att skratta, då hans skratt är så sött.
Jag skakade av mig tankarna och reste mig upp.
”Vart ska du?” Viskade Niall.
”Vänta, stanna här.”
Jag gick in till köket och tog en vanlig svart penna. Ett stort leende tog plats på mina läppar och jag gick ut till Niall och dem sovande.
Han såg pennan och skrattade till.
Jag gick fram till Louis där jag ritade en mustasch och ett hjärta i pannan.
Niall hade väldigt svårt att hålla sig för skratt, han satte en hand för munnen för att kväva skrattet.
Vilket jag också var tvungen att göra.
Louis började röra på sig så jag reste mig upp fort, slängde mig i soffan och gömde pennan. Niall bara skrattade åt mig och satte sig bredvid mig.
Louis vaknade inte, som tur var.
Jag gäspade högt och slöt mina ögon.
”Trött?” Viskade Niall.
Jag nickade som svar och inom kort somnade jag.
-
”Tror du det?” Frågade Liam.
”Jag vet inte, kanske.”
Jag slog sakta upp mina ögon av att jag hörde röster.
Jag hade somnat mot Niall’s axel och han hade en arm runt min midja, vi såg typ ut som ett par.
Jag kollade på Louis ansikte och skrattade, mycket.
”Vad?” Frågade han och kollade sig själv i spegeln, dem andra hade säkert hållit sig för skratt.
”Lexie!”
Jag skrattade högt och sprang in till köket, men Louis kom inte långt efter, jag sprang runt köksön.
Han kom ikapp mig och började kittla mig, vilket fick mig att skratta helt hysteriskt.
”Sn-ä-lla.. sl-uta!” Skrattade jag fram.
Han slutade och lyfte upp mig över axeln, jag slog till honom flera gånger på ryggen.
”Släpp ner mig!”
Han la ner mig i soffan och jag suckade ut lättat.
En bra start på dagen iallafall.

Skrev detta snabbt, Part 2 kommer om ni kommenterar bra!
Så KOMMENTERA!
//Alexandra.


CHAPTER 1O.- KISSING HARRY.

”Sanning eller konka, Harry boy?” Harry skrattade glatt till och nickade.

”Öh, konka!” Sa han snabbt och log stort.

”Nialler är sjukt söt!” Viskade Sarah i mitt öra vilket fick mig att nicka och le stort.

”Konka, okej. Kyss Lexie i 30 sekunder, mun mot mun.”

Min blick föll automatiskt mot Niall som kollade ner på golvet, sedan kollade jag på Harry som log smått.

Sarah bytte plats med Harry så länge.

Han lutade sig närmare mig och inom kort möttes mina läppar hans, jag besvarade den och dem andra började räkna. Det var faktiskt inte så farligt, jag tror jag gillade kyssen. Men tänk att kyssa Niall..

Jag skakade av mig tankarna och koncentrerade mig på kyssen.

”29.. 30!”

Vi avslutade kyssen och flyttade isär litegrann, jag kollade upp på Niall som såg.. jag kan inte beskriva det. Han såg väldigt ledsen ut.

Han reste sig upp.

”Jag ska bara ta friskluft.” Sa han och vände sig om, inom kort försvann han och jag mötte Louis blick. Han kollade menandes på mig.

”Jag med.”

Jag reste mig upp och gick ut till hallen och drog på mig skorna.

Jag öppnade dörren och gick ut, sedan stängde jag dörren.

”Niall?”

Jag gick fram till våran hängmatta där han satt och gungade.

”Hur är det?” Frågade jag mjukt och satte mig bredvid honom.”

”Bra, jag behövde bara friskluft.” Svarade han lika mjukt och kollade upp på den nu stjärnhimlen.

Vilket jag också gjorde.

”Det är så vackert, alla stjärnorna.”

Han nickade som svar och log.

”Gillade du kyssen?” Frågade han efter ett tag.

Jag slet min blick från stjärnorna och mötte hans blåa underbara ögonen.

”Jag vet inte faktiskt..” Sa jag och drog en hand genom mitt bruna hår.

      Han nickade och kollade ner på sina fingrar.

”Niall, svara ärligt. Hur är det med dig? Du verkar nere.”

”Det är inget..”

”Nejnej, jag bara ser det på dig.”

Han suckade och kollade upp på himlen igen.

En kall vindpust träffade mig rakt i ansikte, vilket fick mig att rysa och börja frysa.

”Fryser du?”

Jag nickade och smekte mina armar fort för att försöka värma mig.

Han tog av sig sin jacka och la den över mina axlar.

”Tack.” Jag log tacksamt mot honom och drog den tätare runt min kropp.

Alla andra kom ut och Zayn var den första att öppna munnen.

”Vas happenin’?”

”Vad gör ni här ute?” Frågade Sarah och kollade på mig.

”Vi sa ju att vi skulle ta friskluft.”

Dem nickade och sedan gick dem in igen.

”Vi kanske också ska gå in? Det börjar bli väldigt kallt.” Sa jag och mötte hans blåa ögon.

Han nickade lätt och vi gick in, jag gav tillbaka jackan och tackade sedan för lånet.

Han log ett underbart leende som svar.

Vi gick in i vardagsrummet där dem andra satt, Sarah satt och pratade med Zayn, Louis och Harry hade ett ”Larry” moment, vilket var sött.

Jag och Niall satte oss bredvid varandra i soffan och jag glodde på tv:n.

”Ska vi kolla på någon film?” Frågade jag tillslut.

Dem nickade gillandes och Liam och Zayn kollade efter en film.

”The Hangover?” Frågade Liam och kollade på oss som satt i soffan.

Vi gjorde tummen upp och dem startade filmen.


Sorry för sent kapitel!

Men ja, Niall blev ledsen! Dundundun.. ;o

KOMMENTERA! //Alexandra.


CHAPTER 9. - SLEEP OVER

Mamma. Med en suck och en ursäktande blick till Demi och Niall så klickade jag upp sms:et.

 

”Hej gumman! Jag och pappa ska på middag ikväll, och kommer därför inte hem. Du får gärna bjuda hem killarna om du vill? Du kanske inte vill vara ensam, och om det inte går så kan du ta hem Sarah. Okej? Puss, mamma och pappa.”

 

Jag drog en frustrerad hand genom håret och tryckte ner mobilen i fickan igen. Niall kollade frågandes på mig.

”Mamma.” Förklarade jag. Demi nickade och smuttade på sin latte, jag gjorde detsamma. Niall lät blicken långsamt gå mellan mig och Demi, som om han försökte klura ut vem av oss som drack mest eller något liknande. Jag harklade mig lätt för att slippa ha en tystnad. Blickarna fördes mot mig, i den mening de trodde att jag skulle säga något.

”Så, Demi… är du singel?” Frågade jag, men efteråt så ville jag bara slå till mig själv. Vem frågar en sån sak egentligen? Förutom Harry då. Åh, så dum jag är!

”Haha… nej, jag har ett förhållande, men jag kan inte ge mer detaljer. Någon kanske avlyssnar oss.” Viskade hon retsamt och la över sin tjocka hårsvall på ena axeln. Jag pustade lågt och lättat ut. Så det var ingen dejt? Niall log stort mot mig och drog en hand genom sitt blonda ruffs.

”Jag måste tyvärr gå nu, men det var trevligt att träffas Lexie. Hej då Niall.” Sa Demi snabbt och kramade om Niall och log smått mot mig. Jag nickade lätt som ett hej då och kollade sedan på Niall.

”Trodde du att vi skulle på dejt??” Skrockade han och flinade stort mot mig. Jag suckade medgivande.

”Jag visste det, Louis berättade att du blev lite nere efter mitt samtal med Demi och han trodde att du trodde att vi skulle på en dejt. Och jag förstår dig, jag säger ju ofta att jag gillar Demi, hon är ju vacker och så, men vi är bara vänner.” En tyngd lämnade sakta men säkert mina axlar. Bara vänner?

”Och så är det så att jag för tillfället endast dejtar brittiska eller irländska tjejer.” Retades han och puffade till mig i sidan. Av någon konstig anledning så blev min mage alldeles bubblig och pirrig. Men jag hade ingen aning om varför… Jag nickade och fuktade mina läppar.

Hon var vacker, det ska jag medge. Hennes gröna ögon, hennes bruna hår… allt. Men det värsta var att Harry också verkade gilla henne… Jag suckade djupt.

”Niall, vad är det?” Ropade Louis. En grymtning lämnade min mun.

”Inget.”

”Jo, jag ser att det är något. Kom igen Niall, prata med mig baby!”

”Baby, ha-ha, verkligen bra tillfälle att skämta på Lou.” Fräste jag. Louis ryckte till.

”Du brukar alltid skratta, vad är det? Berätta nu.”

”Inget… eller, nej… inget.” Lou suckade frustrerat och sneglade på Liam som satt och snackade med Harry om något, ett spel skulle jag anta. Louis suckade djupt.

”Niall, är det om Lex? Du vet att vi ska åka till henne om en halv timme, men om du inte vill följa med så kanske vi kan stanna här? Säga att vi inte kan?” Jag skakade på huvudet.

”Nej, vi åker…” Svarade jag stelt. Han nickade medlidande och reste sig sedan upp och gick iväg.

-

Harry log stort mot Lexie när vi hade slagit oss ner i soffan.

 

 

”Så, vad vill ni göra?” Frågade hon och höjde lätt på ögonbrynen mot oss. Hennes kompis, Sarah, satt med vidöppen mun och skakade med blicken på oss. Directioner säkert. Jag hade inte vant mig vid det ordet ännu…

”Sanning eller konka?” Föreslog Lex glatt. Alla nickade glatt och satte sig i en ring på golvet med en flaska i mitten. Zayn fick börja snurra på den. Den hamnade på Louis.

”Sanning eller konka Louis?” Flinade han. Louis skrattade till och kliade sig på kinden.

”Öh, sanning.” Zayn skrattade retsamt till och applåderade djävulskt.

”Har du och Eleanor gjort ”det”???” Skrockade han. Louis kinder bytte färg till en mer mörk röd nyans.

”Ja.” Pep han kort till och snurrade sedan flaskan som hamnade på Harry. Han log stort.

”Sanning eller konka Harry boy?” Harry skrattade glatt till och nickade till.

”Öh, konka!” Sa han snabbt och log stort. Sarah viskade något i Lexie’s öra vilket fick Lex att nicka och le.

”Konka… okej, kyss Lexie i 30 sekunder, mun mot mun.” Jag kunde inte tro mina öron.


OH NO! Niall kommer bli hjärtebrusten :( BUUHUHUHHUHU!

KOMMENTERA FÖR MER! // LIV


CHAPTER 8.- DANCING IN THE RAIN.

Det var Niall, vilket fick min puls att öka och mitt hjärta började slå dubbelt så fort, mina ben blev helt geléiga.

Han släppte mig för att hans mobil började ringa.

Hej Demi! What’s up?

Gärna, ska vi ses på Starbucks om 2 timmar.

Demi som i Lovato? Jag svalde hårt. Han skulle träffa henne, alla visste att han gillade Demi.

Vi ses om 2 timmar! Bye.

Han la på och mötte min blick, men jag bröt den och sprang fram till dem andra killarna.

”What’s up, love?” Frågade Louis mjukt.

Han menar inte på det sättet när han säger ”love” det är sånt man säger här i England, i USA hade dem säkert trott något annat.

”Inget.”

”Du ser lite nere ut.”

”Nej då, jag mår fint.” Jag pressade fram ett falskt leende, sannigen var att jag faktiskt inte var okej. Varför vet jag inte, det kan ju knappast ha med Niall att göra, eller?

Jag skakade av mig tankarna och sprang runt med killarna och skrattade.

-

”Killar? Kan inte ni sjunga något?”

Vi satt på marken i spöregnet, vilket var skönt ändå.

”Vilken låt?” Frågade Harry mjukt.

”Moments.”

Dem nickade och började sedan sjunga.

Shut the door, turn the light off.

I wanna be with you,

I wanna feel your love,

I wanna lay beside you.

I cannot hide this even though I try. –

Dem avslutade låten och jag klappade händerna glatt.

Vilket fick dem att skratta till.

”Fantastiskt!”

”Thank you, love.” Svarade Louis mjukt och log mot mig.

-

Jag sjönk ner på min säng efter att jag hade bytt mina dygnsura kläder till ett par mjukisbyxor och ett vitt pösigt linne.

Niall var säkert på dejten med Demi nu.

”Dem skulle vara på Starbucks, right?” Frågade jag mig själv.

Jag reste mig upp och klampade ner till hallen, drog på mig mina converse och tog bilnycklarna.

Jag drog på mig min skinnjacka då min jeansjacka var dygnsur.

Jag öppnade dörren och gick ut ur den, sedan gick jag till bilen, jag låste upp den och hoppade in, samt startade motorn.

Sedan började jag åka mot Starbucks.

Jag skulle inte direkt komma fram och bara säga ”Hej får jag sitta här?”

Jag kommer bara kolla om dem har roligt, jag vet att jag inte har något med det att göra.. men ändå.

Jag vill se, även om det kommer göra ont.

Vad tänker jag?! Varför skulle det göra ont? Jag är ju liksom inte kär i honom. Jag fnös till och skakade på huvudet.

Jag kom fram till Starbucks och kollade in igenom fönstret, där satt dem och skrattade.

Jag hade rätt, det gjorde ont.

Niall kollade ut och såg bilen, tror jag.

Han kollade mot mig och ett leende spreds på hans läppar.

Tumblr_m0f7oqyvzo1rpmdvoo1_500_large

Jag kunde ju liksom inte åka iväg nu, jag var tvungen att låtsas att jag skulle beställa något och inte visste att han var där.

Jag stängde av motorn och hoppade ut ur bilen, samt låste.

Jag gick in i Starbucks och gick fram för att beställa, jag var faktiskt sugen.

”En latte, tack.”

Dem tog beställningen och inom kort fick jag min latte, jag betalade och log mot den blonda tjejen framför mig.

Jag vände mig om och skulle precis gå ut när jag hörde den söta irländska rösten.

”Lexie, kom.”

Jag vände mig mot Niall och Demi, sedan började jag gå mot dem.

”Hej.” Sa jag och mötte Niall’s blick.

Han log mjukt mot mig.

”Demi, detta är Lexie, Lexie, detta är Demi.”

”Hej Lexie, trevligt att träffas.”

”Hej Demi.” Jag pressade fram ett litet leende.

Min mobil vibrerade till och jag drog upp den för att sedan se att jag hade fått ett sms.


Vem skickar sms och vad står det? :))

KOMMENTERA FÖR MERA!

//Alexandra,


CHAPTER 7-. SOMEONE IS HUNGRY

Jag kollade intensivt på filmen som började dra sig mot sitt slut, då jag upptäckte att Niall satt med blicken på mig. Han kollade snabbt bort då jag mötte hans blick och började genast rodna. Fy sjutton vad söt han är… tänkte jag drömmandes. Nej Lex! Kom igen nu, sluta med de där fantasierna. Killa är skit stövlar, du kan inte lita på dem! Jag skakade på huvudet för mig själv och drog en hand genom mitt hår då Harry puffade till mig i sidan och lutade sig mot mitt öra.

”Niall verkar gilla dig…” Viskade han retsamt. Jag skrattade lågt till och kollade ner på mina naglar som hade avflagnat nagellack på sig. När efter texterna började rulla upp så kurrade Nialls mage till. Alla drog blicken mot honom och började skratta.

”Vadå? Det var faktiskt 4 timmar sen vi åt sist…” Försvarade han sig med barnslig röst. Jag log stort och drog bak lite hår bakom öronen. Zayn suckade lätt och log stort.

”Pizza då?” Alla hummade gillandes till och log stort, så Pizza blev det. Alla reste sig upp och började gå ner för trappan mot Studion där mamma och Simon stod och pratade.

”Vart ska ni?” Frågade mamma lugnt. Louis log stort och puffade till Paul som tecken på att de skulle gå någonstans innan han svarade på mammas fråga.

”Niall är hungrig, så vi tänkte åka och köpa lite Pizza.” Mamma nickade och log mjukt mot mig.

”Om du inte kommer tillbaka hit sen så ska du vara hemma innan 12, OK?” Jag nickade förstående och kramade lätt om henne innan jag drog på mig min jeans jacka och gick med killarna ut till den svarta, stora bilen som stod och väntade på oss.

 -

”Så, vad vill damen ha?” Flinade Liam och höjde retsamt på ögonbrynen. Jag bet mig löst i läppen och sneglade på Niall som kollade på mig. Zayn viskade något i hans öra som fick honom att nicka och le stort.

”Öh… Bussola.” Mumlade jag helt borta och drog upp min plånbok, men blev stoppad av Nialls hand som hade lagt sig på mig. Mina ben blev alldeles konstiga och det kändes som om hela världen snurrade runt.

”Jag betalar.” Försäkrade han mig och drog upp sin plånbok. Jag stod bara där och betraktade hans änglalika, pojkaktiga ansikte. Så vacker… de som tycker Niall är ful är ju helt blåsta tycker jag. Man kallar inte en levande individ för ful. Det är bara fel. Och One Direction skulle inte vara One Direction utan Niall, punkt slut. Jag staplade osäkert mot Harry som hade tagit ett bord längre in i pizzerian. Han log stort när jag slog mig ner framför honom.

”Så, är du singel?” Jag kollade på honom och nickade sedan snabbt. Han putade retsamt med läpparna och höjde på ena ögonbrynet.

”Jaså? Det är Niall också..” Jag skrockade till, som om jag vart helt oberörd. Men inombords blev jag alldeles till mig. Han var singel? Kanske har jag en chans… nej! Vad tänker du på Lex?! Varför skulle en känd kille vilja ha dig, vanliga Lexie Stone? Jag fnös lågt till och tog en genant klunk av min cola. Harry flinade stort mot mig då Niall kom gåendes mot oss med två tallrikar. En till mig, och en till honom. Han slog sig ner bredvid mig och log nervöst.

”Här har du.” Sa han mjukt. Jag fnissade till och log tacksamt mot honom. Harry fladdrade med ögonlocken mot mig, så jag sparkade löst till honom på smalbenet, men tillräckligt hårt för att det skulle göra ont. Någon minut därpå kom alla andra och slog sig ner vid bordet också, alla med blicken på mig.

”Så Lexie, gör du något på fridtiden?” Frågade Louis glatt. Jag svalde ner innehållet i min mun och skakade sedan på huvudet.

”Nej, eller jag sjunger i våran Studio vi har hemma.” Zayn ”oade” lätt till och log snett mot mig. Jag skrattade till och tog ännu en tugga av min pizza, i samma stund som Niall. Jag skakade fortfarande, men inte lika mycket. Jag satt vid samma bord som One Direction… det kan bara inte vara sant! Gud! Jag drog ett djupt andetag och kollade sedan runt bordet på alla killar som samtalade vänligt med varandra.

”Hon är singel killa.” Skrockade Harry efter ett tag. Jag spände blicken i honom och la huvudet menandes på sned. Alla skrattade till och höjde på ögonbrynen.

”Hur kan en tjej som du vara singel?” Frågade Liam mig retsamt. Jag tänkte vara lite hård tillbaka och skrattade till.

”Hur kan en kille som du inte vara singel?” Alla killar började skratta, inklusive Liam. Jag log stolt över mig själv och sneglade på Niall som log stort mot mig.

”Så, vad vet du om våra relationer?” Fortsatte Zayn. Jag fuktade mina läppar.

”Louis är ihop med Eleanor, Liam med Danielle, Zayn med Perrie och Harry och Niall är singlar.” Alla log imponerande och gjorde tummen upp.

”Directioner här ser jag?” Skrockade Niall. Jag skrattade till och nickade lätt.

”Oh yeah.” Svarade jag glatt och drog en hand genom mitt hår. Regnet började knattra mot fönster rutan och bara någon sekund därpå vräkte det ner.

”Jag älskar regn! Kan vi inte springa runt i det?” Utbrast Harry, som om han hade blivit barn på nytt. Jag utbytte några blickar med killarna och nickade sedan.

”Nu går vi.”

-

Harry började genast springa som en galning när vi hade kommit fram till fotbollsplanen. Jag skrattade glatt till och började, precis som alla andra, springa runt på den dyngblöta fotbollsplanen med ett brett leénde lekandes på läpparna. Det var en underbar känsla… Helt plötsligt slog någon armarna runt min våta kropp, och mitt hjärta tog ett spratt.


Vem slog armarna runt henne? Vi har faktiskt några besökare, så kommentera ni! 

Skriver av: LIV!


CHAPTER 6. - A WALK TO REMEMBER.

Jag satte mig ner i soffan framför killarna.

”Så Lexie, kommer du härifrån, London?”

”Ja.”

Mina händer skakade men jag döljde det så gott jag kunde.

Min mobil började ringa och med tanke på att jag hade One Thing som min ringsignal så blev det lite pinsamt.

Jag svarade snabbt och det var Sarah.

”Hej honey, vad gör du?”

”Jag följde med mamma till jobbet så..”

”Jag hörde att One Direction var här i LONDON!!” Skrek hon högt i luren så jag fick ta bort den lite ur örat för att inte bli döv.

Killarna kollade konstigt så jag mimade vad hon gjorde, vilket fick dem att skratta.

”Jo, appropå det..”

”Har du köpt en ko?”

”Vad har det med dem att göra?”

Hon skrattade till.

”Jag vet inte.. jag drack lite mjölk och då tänkte jag på kor.”

Jag började skratta.

”Vänta lite, Sarah.”

Jag tog bort mobilen från örat och kollade på killarna, jag hyschade dem och tryckte på högtalare.

”Nu är jag tillbaka.”

”Sarah, vill du veta en sak?”

”Ja!”

”Jag sitter här med en kooo!”

”No way, är det sant?”

”Nej, jag sitter här med 1D.”

”Nehe?”

”Jo. Killar prata.”

”Hej Sarah!”

”OMFCARROTS!” Hon började skrika som en dåre.

Alla började skratta, förutom Sarah som nästan grät.

”Ohmygosh, hur kan du vara så lugn?” Frågade hon mig.

”Så du är också ett fan?” Frågade Harry.

”Jag har hört några låtar..”

”Skojar du, Lexie, du har posters överallt på ditt rum! Och, du pratar om dem nästan hela tiden.

”Wow tack, Sarah.” Sa jag menandes.

”Sorry, men det är sant.”

Jag himlade med ögonen och killarna flinade.

”Men Lexie, jag måste dra, jag har en dejt.”

”Med kon du snacka om?”

”Nej, faktiskt inte. Jag har en dejt med Gabe.”

”VA?!”

”Chilla, jag skojar bara.”

Jag suckade ut lättat.

”Jag har en dejt med Isac i våran klass.”

”Woopwoop, jag visste inte att du gillade honom.”

”Nja, men inte mer än Louis..”

”Vänta, har du fortfarande högtalare?”

Jag skrattade mjukt.

”Ja, förlåt.”

”Omg, hej Louis.. öhm.”

Han skrattade till.

”Hej Sarah.”

Jag och Sarah sa hej då och la på.

”Jaså, du gillar oss och våran musik.” Flinade Harry.

”Ja, vem gillar inte heta killar?”

”Öhm, jag tänkte högt.” Tillade jag snabbt efter.

Mina kinder blossade upp i en ljusrosa nyans.

”Det är lugnt, det är många som säger så.”

Jag skrattade till och himlade med ögonen.

-

”Vad ska vi göra?” Frågade Niall och kollade på mig.

Jag ryckte på axlarna och försökte komma på något.

”Ska vi kolla på någon film?” Frågade nu Liam.

Jag nickade gillandes och log stort.

Killarna letade film och min blick föll mot Niall, hans blonda hår, hans blåa ögon, hans underbara leende. Sluta tänka så Lexie!

Dem hittade en film, A Walk To Remember, jag kommer gråta floder.

Jag älskar den filmen!

Vi satte oss i soffan, på min höger sida satt Niall och på vänster, Louis.

Dem startade filmen.


Hade lite idébrist men aa, detta skrev nu jag Alexandra.

Liv hade inte tid..

Men hoppas ni gillar det och KOMMENTERA!

Godnatt. <3

//Alexandra.


CHAPTER 5. - YOU ARE GONNA REGRET IT.

Ett sms, från Gabe.

Jag suckade högt, vilket fick Sarah att vända sin blick mot mig.

”Vadå?”

”Ett sms.. från Gabe.”

”Vad står det?!”

”Jag har inte läst det än.”

”Men läst det då!”

”Jag ska, take it easy.”

Jag öppnade sms:et och läste högt.

Du kommer ångra dig, babyy. Jag kommer få tillbaka dig snart.

Jag himlade med ögonen och suckade.

”Bry dig inte om honom, han kommer nog sluta snart.”

”Nej det kommer han inte, han kommer fortsätta! Du vet inte vem han är, Sarah!”

”Skrik inte åt mig!” Fräste hon surt och korsade armarna över bröstet.

”Förlåt Sarah, alla känslor bara kommer ut ur mig idag, jag menade inte att skrika åt dig. Han går mig på nerverna!”

”Det är lugnt, men tänk inte på det. Vi har kul istället.”

”Vad ska vi göra som är så kul?” Frågade jag och log mot henne,

Hon tog tag i en kontroll och startade stereon där What Makes You Beautiful spelades.

”Dans party!” Utbrast hon och ställde sig upp och dansade runt.

Jag skrattade till med reste mig snabbt upp och dansade tillsammans med henne.

Vi skulle ha sett jätte roliga ut.

-

Jag stängde dörren efter mig och sparkade av mig skorna.

”Jag är hemma!”

Mamma kom ut i hallen och log stort mot mig.

”Hej hjärtat, kom. Jag ska prata med dig.”

Hon tog min hand och vi gick in till vardagsrummet där vi satte oss i soffan.

”Imorgon så ska jag till jobbet, så jag undrar om du ville följa med. Simon sa något om att några gäster skulle komma. Själv vet jag inte vilka! Men skulle du vilja följa med? Eftersom du inte har så mycket att göra.”

”Javisst, varför inte?”

”Vad bra, vi åker dit klockan 10, så gå upp i tid.”

”Okej, jag ska nog sova nu, jag har världen’s huvudvärk.”

”Okej, god natt hjärtat. Sov gott.”

”God natt mamma.”

Hon kysste mig mjukt på pannan och jag reste mig upp för att sedan springa upp för trappan och in till mitt rum.

Jag bytte om till ett par hotpants och ett linne, sedan borstade jag tänderna.

När jag blev klar gick jag och la mig i sängen.

Jag läste lite ur hungerspelen, tills jag inte orkade mer och somnade.

-

”Upp och hoppa, Lexie!”

Jag slog sakta upp ögonen och kollade på mamma som log mot mig.

”Vi ska åka om 30 minuter så skynda nu.” Med dem orden sagt gick hon ut ur mitt rum.

Jag gäspade högt och klev upp ur sängen, jag gick upp mot min wic och drog fram en tunika med England’s flagga på och nedanför var det lite spets, till det drog jag på mig ett par röda tights.

När jag klädde på mig det gick jag in i mitt badrum och sminkade mig lite, jag gjorde en slarvig fläta på sidan och var sedan klar. Jag borstade mina tänder och gick sedan ner till mamma som stod i köket, hon räckte över en smörgås åt mig och jag började genast äta på den.

-

”Kom hjärtat så får du hälsa på min chef Simon.”

Jag följde med henne till hans kontor och där satt Simon. Jag visste ju såklart att han signa One Direction, men dem är väl inte gästerna.

”Hej, du måste vara Lexie.” Frågade Simon och sträckte fram handen, jag tog tag i den och skakade den sedan.

”Ja, Simon?”

”Precis! Maria kan du ta henne till gästerna? Jag behöver prata med dig.”

Hon nickade och mötte sedan min blick.

”Kom gumman.”

Jag nickade och följde med henne till ett rum, hon öppnade det och vi gick in, jag såg inte direkt vilka gästerna var eftersom mamma gick i vägen.

Hon flyttade sig och då fick jag syn på vilka det var.

Noway, ONE DIRECTION!

Jag bet mig hårt i läppen för att inte skrika rakt ut.

Vilket jag ångrade då jag kände blodsmaken i munnen.

”Hej Maria.”

”Hej boys, detta är min dotter, Lexie.”

”Hej Lexie.” Sa Niall och log mot mig.

Jag hälsade på alla och jag trodde jag skulle svimma snart, jag står i samma rum som One Direction.

Jag måste bara berätta det för Sarah, hon kommer bli tokig.


Ojoj, hon träffade 1D, hur kommer Sarah reagera? Haha!

Kommentera för mera!

//Alexandra.


CHAPTER 4-. GIRLS NIGHT

Jag slog mig ner bredvid Sarah i hennes säng. Allt var så mysigt hemma hos henne. Jag log smått mot hennes mamma, Laurie, som kom in med popcorn och läsk till oss.

”Ha det så trevligt ikväll då tjejer. Vi är tillbaka imorgon runt 3, OK?” Sarah nickade och fortsatte kolla ner i datorn. Laurie suckade och log stort mot mig så att alla hennes vita tänder syntes.

”Vi ses Lexie.” Jag nickade och drog upp mitt hår i en boll på huvudtoppen och kollade sedan ner i vad Sarah höll på med. Hon var inne på twitter, som vanligt.

”Vad är det som är så roligt med twitter?” Frågade jag henne när hon hade slutat skriva och istället satt med världens största leénde på läpparna. Jag suckade och viftade med handen över hennes ansikte. Hon ryckte till och skrek till.

”LIAM PAYNE SVARADE PÅ MIN TWEET! OMG, JAG KAN INTE FATTA DET!” Skrek hon och började springa runt i sitt lilla rum. Jag skrattade till och log stort mot henne.

”Wow! Seriöst?!” Hon nickade och drog upp datorn i sin famn, ståendes.

”Han skrev ”Hey @SarahDavis! Yeah we’ll be back in London soon! X Liam” asså jag kan inte fatta det!” Tjöt Sarah och kollade på mig. Jag log stort och slog armarna runt hennes kropp i ett mjukt grepp.

 

 

”Jag är så glad för dig… bitch.” Hon fnös till och slängde med håret innan hon slog ner locket till sin dator och reste sig upp med blicken på alla lösnaglar vi hade köpt.

”Fransk manikyr?” Jag nickade och gick mot myshörnan i hörnet av hennes rum. Hon slog sig ner bredvid mig och drog ut naglarna, och snabbt som attan var vi igång…

-

Jag drog upp min mobil bara för att se på min bakgrundsbild på One direction. Asså jag förstår inte hur man kan älska ett gäng med killar så mycket! Sarah puffade mig i sidan och nickade mot tv:n i en gest att jag skulle kolla på filmen, inte på mobilen. Jag drog upp en pizza slice och tog en tugga av den. Deras hus var stort, men mitt var defenetivt större. Men hennes mamma jobbade som lärare och hennes pappa hade en egen verkstad utanför London, så man förstod ju inkomsten.

”Vad gör du egentligen?” Röt Sarah helt plötsligt till och kollade anklagande ner på soffan där osten till pizzan hade runnit ner. Jag ryckte på axlarna och gick ut i köket för att hämta lite papper för att torka upp det.

Sarah grymtade till och pausade filmen med en sur blick på mig. Hade jag gjort något? Jag höjde frågandes på ögonbrynen och bet mig hårt i kinden. Dålig idé då blodsmaken började spridas i munnen på mig.

”Du är helt borta, vad är det Lex?” Andades hon oroligt ut. Jag skakade på huvudet.

”Inget?” Försvarade jag mig. Hon drog en hand genom sitt hår och la huvudet på sned.

”Är det Gabe och det som hände på stranden idag? Skit i honom!” Jag suckade.

”Det är ingenting Sarah! Seriöst!” Väste jag. Hon ryckte till och blinkade några gånger innan hon playade filmen igen med armarna surt korsade över bröstet. Toppen, hon var sur nu också. Jag suckade och fuktade mina läppar. Hur skulle denna kväll fortsätta med Sarah sur på mig?

-

”Kom igen Sarah… jag menade inget illa.” Hon fnös till och muttrade något ohörbart. Jag grymtade till och gick fram till henne där hon satt vid bordet och bläddrade i ELLE med kraftiga tag.

”Kom igen nu. Jag gjorde ingenting!” Hon kollade upp på mig med hatiska ögon.

”Ingenting? Du praktiskt taget skrek på mig Lexie! Du vet vad jag tycker om folk som skriker på mig!” Röt hon och spottade nästintill ut orden. Jag nickade stelt.

”Förlåt! Jag ber dig! Förlåt.” Viskade jag ledsamt. Hon drog ett djupt andetag och kramade sedan om mig.

”Okej, men skrik aldrig på mig igen, får då kanske det inte finns några mer förlåtningar.” Jag nickade tacksamt och drog in hennes söta doft. Sarah luktade alltid Jasmine och vanilj. Hon använde inte parfym, det var hon allergisk mot, men hon doftade såhär i alla fall. Jag skulle precis säga något då min mobil vibrerade till. Jag drog upp den ur min ficka och klickade upp sms:et… 


Vadå för sms? Vem sms:ade henne? *Host* överreaktion Sarah? *Host* HAHA! :D Kommentera för nästa del som kommer skrivas av Alexandra!

// LIV


CHAPTER 3. - BITCH PLEASE.

Gabe, mitt ex.

Jag suckade djupt och mötte Sarah’s blick, hon kollade oförstående mot mig.

Jag nickade åt hållet där Gabe stod och gav en tjej’s nummer.

”Ignorera han bara.”

Jag nickade.

”Jag ska försöka i alla fall!”

”Vad ska du försöka?”

Jag vände mig hastigt om och kollade upp där jag mötte Gabe’s gröna ögon.

”Vad vill du Gabe?” Fräste jag surt och korsade armarna över bröstet.

”Vaknade du på fel sida av sängen, sötnos?”

”Nej faktiskt inte, jag mådde toppen, sen kom du..”

Han skrattade ironiskt.

”Jag förbättrade din värld ett tag, baby.”

”Kanske i din värld, men inte i min. Du kanske skulle ha tänkt på att inte ligga med Isabelle, då skulle du kanske ha mig kvar. Men det tänkte inte du på såklart.”

”Ja juste, men jag tog din oskuld och du gillade det!”

Tumblr_m3q27eiuck1rt7b1lo2_500_large

”Jag hatade det, du var värdelös, Gabe, sluta låtsas. Okej? Det räcker, gå ut ur min syn till den där tjejen du gav numret till och ligg med henne, jag bryr mig inte längre!”

Sarah la en stöttande hand på min axel och Gabe gick iväg.

”Du äger girl! Du skulle ha sätt hans min när du sa det.”

Jag skrattade till och kramade om henne.

”Jag är stolt över mig själv, dem orden bara kom ut ur min mun, han kan inte tro att jag är en värdelös docka som han kan leka runt med. Jag orkar inte med han mera!”

Hon nickade förstående och kollade sedan ut till havet.

Vilket jag också gjorde, allt var så fint här i England, jag kom ihåg när jag var 5 år och mamma tog med mig på Zoo för första gången.

Allt var undebart då, jag var ivrig att se alla djuren, aporna var alltid min favorit.

Jag älskade att klättra och när jag såg aporna hoppade jag runt som dem och gjorde ljud, alla på zoo’t som såg mig började skratta, det skulle nog jag också gjort.

Jag skrattade åt mina tankar vilket fick Sarah flytta sin blick till mig och kolla konstigt på mig.

”Vad skrattar du åt?”

”Den gången jag var på zoo för första gången.”

Hon började skratta, mycket.

Vilket jag också gjorde.

”Det var tider det.” Sa jag drömmande.

”Oh gosh, det låter som om jag är gammal när jag sa sådär.” Tillade jag snabbt efter.

Hon skrattade till och log mot mig sedan kollade hon på havet igen.

”Sisten i!” Utbrast hon sedan och reste sig upp, samt sprang mot havet.

Jag var inte direkt snabb men jag var inte långt efter.


Kort kapitel, ska försöka skriva längre, hoho. Men det är sent så aa!

Hoppas ni gillar det.

/Alexandra.