CHAPTER 2. - BEACH

”Åh, skolan slut! Äntligen...” Suckade Sarah nöjt och fuktade sina läppar. Jag nickade instämmande och tog en klunk av min chocklad. Det sved till lite i halsen med tanke på att den var så varm, men jag stod ut.

”Så, vad händer i sommar då?” Frågade Sarah efter en stunds tystnad. Jag kvicknade till och log ett stort leénde.

”Mamma och pappa jobbar... men om 5 veckor så åker vi till Hawaii!” Utbrast jag glatt. Sarah gav ifrån sig ett litet tjut och log större och större för varje sekund.

”Hawaii! Gud vad kul gumman!” Jag nickade lätt och tog ännu en klunk av den heta chockladen och drog en hand genom mitt hår då ”What’s makes you beautiful” började spelas från min mobil. Ring signal... Jag drog snabbt upp den och möttes av en bild av mamma och svarade snabbt. Jag hade en gammal fjuttig BlackBerry, den var verkligen gammal.

”Hej mamma.” Svarade jag kort. Mamma drog en djup suck från andra änden innan hon började prata.

Är du med Sarah? Ja, självklart är du det. Men du, städerskan kommer runt halv 3 så ni kan inte åka hem. Eller om ni ska till stranden kan du åka dit och hämta bikinis och sånt. OK? Åh, jag satte in 50$ på ditt kort, så du har till lunch och kanske något du vill köpa! Men nu måste jag gå, ses runt 10 ikväll. Puss.” Det pep till och samtalet var avslutat. Jag putade lite med underläppen och tryckte ner mobilen i fickan igen med blicken på Sarah.

”Din mamma?” Jag nickade och slurprade i mig det sista av Chockladen och drog upp mitt hår i en hästsvans.

”Ska vi åka till stranden eller? Det är rätt varmt ute.” Föreslog jag och Sarah nickade lätt.

”Men kan jag låna en Bikini av dig då? Mamma har bjudit hem mormor och morfar, och åker jag och du dit, så blir vi fast med tjatet om ”åh, du har blivit så stor Sarah! Lyssnar du fortfarande på de där, two infections?” tjatet. Ja, mormor tror att de heter two infections. Hon fattar inte när jag förklarar att det är One Direction. Men lyssnar hon? NEJ.” Jag skrattade till och reste mig upp med min mobil i handen. Sarah slängde över sin väska på axeln och följde mig sedan ut ur cafeét. London var vackert på sommaren, men jag förderog hösten. Jag log nöjt och gjorde armkrok med Sarah då vi började gå mot mitt hus.

-

När vi klev innanför dörren så kunde man höra Anna-Belles hostningar och svordommar från tvättstugan. Jag kollade menandes på Sarah och sprang sedan upp på mitt rum och möttes av en massa One Direction affischer. Mamma... jag log stort och packade ner badkläder, min iPod och lite godis i en väska och gick sedan ner till Sarah igen.

”Let’s go to the beach, beach!” Mimade jag på Starships och slog upp dörren till Soliga England. När vi hade kommit hade det varit mulet, men nu kom solen! Sarah fnittrade glatt till och drog en hand genom sitt blonda hår. Jag himlade retsamt med ögonen och kollade på stranden som var full med folk. En suck lämnade Sarahs mun och hon skakade frustrerat på huvudet.

”Varför är det alltid fullt här?!” Röt hon ilsket och korsade armarna över bröstet. Jag skrattade milt till och gick med snabba steg mot sanden och drog av mig mina converse och lät sanden gå genom tårna. Nu kände jag att det var sommarlov på riktigt. Jag stönade glatt till. Sommar… ett leénde spreds på mina läppar då jag drog på mig min bikini och sprang in i vattnet med Sarah bakom mig. Hon fnittrade till och började skvätta vatten på mig, då jag såg vem som kom gåendes mot oss i ögonvrån…


KAPITEL 2, SKRIVET AV MIG LIV! :D Vad ser hon i ögonvrån? ;)

KOMMENTERA FÖR NÄSTA KAPITEL! :D


CHAPTER 1. - STARBUCKS.

Första dagen på sommarlovet, äntligen.
Mamma och pappa måste fortfarande jobba, jag tycker faktist synd om dem.
Men om 5 veckor får dem ledigt och då åker vi till Hawaii på semester.
Jag reste mig upp ur sängen och drog på mig ett par vita skinnyjeans och en T-shirt med England's flagga, jag pyntade det med några snygga smycken.
Jag sminkade mig lätt, och sprejade lite parfym på mig.
Sedan gick jag ut ur mitt rum, ner för trappen och in till köket.
Jag kollade på köksön och där låg en lapp.
Jag tog upp den och läste.

Hej hjärtat, jag gjorde pannkakor. Dem står i kylskåpet. Du behöver bara värma dem.
Kram.

Jag slängde lappen och öppnade kylskåpet, och som hon sa så stod den tallrik med pannkakor där.
Jag tog fram dem och ställde in pannkakorna i micron för att värma dem.
Min mobil plingade till så jag tog upp den och kollade.
Ett sms från Sarah, min bästavän.
Hej girl, ska vi hitta på något idag?”
Jag skrev in ett snabbt svar.
Sure, ska vi ses på Starbucks om 1 timme?
Micron plingade till, jag la undan mobilen och gick fram till micron för att ta ut pannkakorna. 
Jag kände om dem var varma, vilket dem var.
Jag tog fram sylt och la på det.
Mobilen plingade till så jag tog upp den och ett sms från Sarah.
Det låter toppen, ses om 1 timme!
Jag la undan mobilen och tog en tugga av pannkakan.
-
Jag drog på mig skorna och greppade tag om bilnycklarna.
Sedan gick jag ut och hoppade in i min vita Range Rover, mamma tjänar mycket hos Simon Cowell, så hon och pappa gav mig den i födelsedagspresent.
Jag startade motorn och startade motorn.
Fall av Justin Bieber spelades.
Jag älskar den låten, verkligen!
Jag åkte mot Starbucks, där jag skulle träffa Sarah.
Jag parkerade bilen och stängde av den, när det var klart hoppade jag ut ur bilen och låste.
Sedan gick jag till Starbucks, där satt Sarah.
Hon vinkade åt mig så jag gick in och gick fram till hennes bord.
Jag kramade om henne och gick sedan och beställde en varm choklad.

Kapitel 1, skrivet av mig Alexandra!
Hoppas ni gillar det, kommentera!

HUVUDPERSONSBESKRIVNING:

    Lexie Stone, vanlig brittisk tjej som bor i huvudstaden i England. Hon är 17 år gammal och älskar pojkbandet One Direction, hennes högsta dröm är att träffa dem. Lexie älskar även att festa, hon går nästan på varje fest som folk i skolan ordnar, eller några utanför skolan. Hennes mamma, Maria Stone får ett jobb hos Simon Cowell, hon jobbar mest med kontorsarbete. En dag följer Lexie med hennes mamma dit, där får hon träffa 1D. Hon träffar Niall Horan och innan hon visste ordet av det blir hon förälskad.