CHAPTER 48.- CONCERT AND THINGS.


Efter samtalet från Lexie om Sarah kunde inte Zayn koncentrera sig så mycket, men jag förstår honom.. jag skulle inte heller kunna koncentrera mig om Lexie hade råkat ut för samma olycka. Att bara tänka på det fick mig att må illa. Introt till I want startade och Harry började sjunga.

Give you this, give you that, blow a kiss take it back, if I look inside your brain. I would find lots of things, clothes, shoes.. diamond rings. Stuff that driving me insane, you could be preoccupied.. different date, every night. You just got to say the word. You’re not into them at all, you just want materials. I should know because I heard when girls say. I want, I want, I want..”

-

Efter konserten så hoppade vi in i duschen och duschade av allt svett som hade bildat sig efter att vi hade hoppat runt på scen och sjungit. Men det var helt värt det. Jag bestämde mig för att ringa upp Lexie och frågade hur det var med Sarah. Jag slog in Lexies nummer och tryckte på grönlur, jag väntade och väntade. Tillslut kom jag fram till telefonsvararen, varför svarar hon inte? Jag började känna hur orolig jag blev, Liam såg såklart det.

”Hur är det?” Jag kollade upp på honom och ryckte på axlarna.

Tumblr_m8zfdvzp931rs11vjo1_500_large

”Lexie svarar inte, tänk om något har hänt?” Frågade jag nervöst. Han ryckte också på axlarna.

”Det tror jag inte, hon ringer nog upp dig.” Men dem orden klappade han till mig löst på axeln och gick iväg.

”Jag hoppas det..” Mumlade jag för mig själv.

-

Jag hade sprungit upp för trapporna medans Sarah och hennes pappa hade ropat på mig. Jag var ju tvungen att kolla om gubben var okej. Just nu satt jag i hans rum där han låg och berättade olika historier om Italien.

”Lexie, jag vet att du kanske är förvirrad.. men du heter Leyla, jag vet att du inte kan tro det.. det skulle inte jag heller göra. Men du måste tro mig, jag är din morfar..” Sa han och jag såg i hans ögon att han inte ljög, min hand föll mot min mun och jag var väldigt chockad. Min mobil började ringa men jag ignorerade det.

”Dina biologiska föräldrar är kung och drottning av Italien. Vi skickade dig till London när du föddes, för att din mors bror Antonio ville ta över tronen och det blev för farligt, så vi skickade dig till London där dina fosterföräldrar var och ville adoptera.” Sa han och kollade oroligt på mig, tydligen hur jag skulle reagera. Jag drog upp mobilen och såg att jag hade ett missat samtal från Niall, men jag klickade bort det och slog in mammas nummer. Hon svarade efter några signaler.

”Maria Stone.” Sa hon och jag svalde hårt.

”Är du min biologiska mamma?”


Ojoj, han berättade för Lexie och vad kommer Maria säga? ;o

~Alexandra.


Postat av: Storiestoyou

Aaaas braaa!

2012-08-30 @ 19:12:22
URL: http://www.storiestoyou.blogg.se
Postat av: alva

aaaasssbraaaaaaaaa:D

2012-08-31 @ 16:38:58
Postat av: Klara

Spännande :D

2012-09-01 @ 13:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback